2 Mayıs 2016 Pazartesi

Karadayı Genel Hikaye

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olabilir. Mahir her ikisi...
1970'lerde Beyazıt'ta sevinçli bir aile… Bir nişan bugünü her birşey değişti... İşlemediği bir cinayet sebebinden Siyah serisinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti özünden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Bir karayolu vardı çoğalış. Hakikat katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yöntemde önünde bir de olanaksız bir aşk var.
Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda üstlendiği Karadayı yepyeni sezonda atv ekranlarında kabadayılık felsefesini seyirci ile buluştururken 70'li senelerde meydana gelen olanaksız bir aşk hikayesi ile de izleyiciyi geçmişe geriye götürecek.
Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Av Yapan, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve ek olarak bir bir sürü profesyonel ad kabadayılığın tarihini yazacak bu macera amaçlı biraraya geldiler.
1 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında başlayacak durumda olan bu serüvende vicdanı aşkla yanan bir adamın, aşkıyla adalet beklentisi içinde sıkışan hikayesine şahit olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder